Hälsosamma drycker

Det är inte många som har missat att det man dricker kan påverka ens hälsa och välmåendet väldigt mycket. När det kommer till drycker som är hälsosamma för en så finns det många olika alternativ att välja bland: te, juicer, smoothies, vatten och mycket annat.

När det kommer till juicer så är dessa väldigt bra rent hälsomässigt tack vare många olika anledningar. De är väldigt uppiggande och ger en mycket energi för att det är så otroligt mycket vitaminer i juice, vilket är bra för en. Att göra egen juice är jätte-enkelt och med rätt ingredienser så kan man lyckas stärka sitt immunförsvar betydligt. Det är verkligen bra att ta ett glas egen juice till frukost och starta dagen med!e5897df61b35906607fdf4ef6db4c02b

Te är också en dryck som är väldigt hälsosam då den inte innehåller några kalorier samtidigt som den varma drycken kan få igång matsmältningen. Här är exempelvis grönt te en väldigt nyttig variant, som kan vara bra att dricka för att få igång metabolismen.

Smoothies är en annan dryck som kan vara väldigt hälsosam, givetvis beroende på hur man gör den och vad man har i. Om man väljer att använda sig av lättyoghurt, härliga vitaminrika frukter och bär och andra nyttiga ingredienser så blir det mycket nyttigt och gott. Det kan också vara väldigt mättande! Vill man vara extra hälsosam så kan man göra en grön smoothie där man blandar i grönsaker och annat nyttigt. För den som tränar mycket och behöver en hel del protein så kan man även göra en proteinsmoothie. I dessa så kan man bland i bland annat kvarg, mjölk, äggvitor och proteinpulver för att det skall bli extra mycket protein i. Det finns helt enkelt oändliga sätt att göra smoothies på och det är helt upp till en själv hur hälsosam man väljer att göra den.

ADD YOUR COMMENT